AGU Srbija
Korpa

AGU Baby

Pametna vaga za bebe - AGU Wally Pametna vaga za bebe - AGU Wally
TOP Wally
Brend: AGU Baby
Wally PAMETNA VAGA ZA BEBE SA STADIOMETROM Tačnost je važnaOvaj uređaj beleži težinu i visinu deteta lako i sa uživanjem. Skladištenje i analiza podataka su ugodni i bez napora. Uređaj se kontroliše ručno ili putem jednostavne AGU aplikacije. Praćenje težine b..
12.398,00 RSD
Pametni aparat za pripremu bebi formule - AGU Häppi Shaker Pametni aparat za pripremu bebi formule - AGU Häppi Shaker
TOP Häppi Shaker
Brend: AGU Baby
HappiShaker BEBI FORMULA PAMETNI APARAT Vaša beba neće primetiti razliku, ali vi sigurno hoćeteHappi AGU šejker je dizajniran da učini život svakog roditelja što je moguće ugodnijim. U isto vreme obezbeđuje tačnu pripremu formule za vašu bebu u slučaju da dojen..
29.988,00 RSD
Pametni indikator telesne temperature - AGU Skinny Pametni indikator telesne temperature - AGU Skinny
TOP Skinny
Brend: AGU Baby
Skinny INDIKATOR TELESNE TEMPERATURE PAMETNI Podrška koja ne spavaPovišena temperatura tela je simptom koji se obično javlja za vreme infekcije, upale ili neke druge bolesti. Povišena telesna temperatura nije bolest sama po sebi, već je najuobičajeniji znak bo..
7.998,00 RSD
Pametni infracrveni toplomer - AGU Brainy Pametni infracrveni toplomer - AGU Brainy
TOP Brainy
Brend: AGU Baby
Brainy PAMETNI INFRACRVENI TOPLOMER ZA DECU Pametni infracrveni toplomer memoriše rezultate merenjaAGU pametni infracrveni toplomer čini merenje temperature i očitavanje rezultata veoma jednostavnim i preciznim. Rezultati merenja se čuvaju u jedinstvenoj AGU ap..
6.398,00 RSD
Pametni ovlaživač vazduha - AGU Misty
TOP Misty
Brend: AGU Baby
Misty PAMETNI OVLAŽIVAČ VAZDUHA Za decu Pametna kontrola vlažnosti vazduhaPametni ovlaživač vazduha AGU je nešto što morate imati u modernoj dečijoj sobi jer pomaže u održavanju hidratacije kože, usana i nosnih puteva, čime poboljšava telesni odgovor na bakteri..
14.898,00 RSD
Prikazuje se 13 do 17 od 17 (2 strana)