AGU Srbija
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.agu-baby.rs kojom upravlja privredno društvo Arcus pharma d.o.o. ima potpisan ugovor sa više kurirskih službi i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije i u sve zemlje sveta!

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge Pošte Srbije, Post-Export - Izvoz robe ili putem DHL-a.

Rokovi dostave

Za sve narudžbine primljene do 12 sati od ponedjeljka do petka, okvirni rok isporuke je 48 sati (2 radna dana) za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom. Definisani rokovi za dostavu u inostrane zemlje putem DHL-a i PostExport-a odnose se na radne dane - dani vikenda ne ulaze u obračun dana za dostavu. Dani za dostavu se računaju od trenutka potvrde narudžbenice od strane kupca.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Important!

Due to extra postal security checks it can happen that shipment take longer to reach recipient. Cases like this usually occur in the times of increased ’anti-terrorist’ activity.Delays in shipments can also be expected in the busy holliday seasons, when postal handling of shipment goes much slower.  Please keep in mind that the shipment may be subject to your local customs import taxes. For more information on that, please contact your local customs office.

Cena dostave

Za teritoriju Republike Srbije, za naručenu robu iznosa do 5.000 dinara dostava se naplaćuje 290 dinara (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000 dinara dostava se ne naplaćuje.

Za inostranstvo su definase cene isporuke putem DHL-a i PostExport-a prilikom naručivanja u zavisnosti od zone za dostavu paketa.