AGU Srbija
Korpa

O nama

AGU je internet prodavnica u kojoj ćete naći proizvode za zdravlje dece. Naziv prodavnice Agu može se prevesti kao "progresivni, napredni rast", ali ono što smo stavili u poruku je "Rastimo zajedno". Uvereni smo da za skladan razvoj deteta briga o njegovom zdravlju mora početi od prvih dana života i toj negi možete verovati samo najsavremenijim, bezbednim i pouzdanim alatima i tehnikama.

VIZIJA: Na AGU-u želimo da inspirišemo majke i očeve da budu moderni roditelji.

U našoj online prodavnici AGU možete kupiti inovativne proizvode za bebe za novorođenčad i stariju decu. Naši prioriteti su sigurnost i efikasnost.

MISIJA: Sledeći najnovije tehnologije stvaramo inovativne medicinske proizvode koji detetu pružaju udobnost, olakšavaju svakodnevni život mladih roditelja i otvaraju nove mogućnosti za porodične avanture.

Koristimo najnovije tehnologije i visokokvalitetne materijale. Naše uređaje možemo nazvati ne samo inovativnim, već i zaista ergonomskim, pouzdanim, bezbednim i komfornim za decu i njihove roditelje. Pored toga, AGU proizvodi su jednostavni i prijatni za upotrebu, što mladim roditeljima i njihovoj deci pruža ugodan i emotivan život.

Kupiti zdrav proizvod za vaše dete u našoj AGU prodavnici - znači odabrati najbolje za njega!

AGU SHOP