AGU Srbija
Korpa

Zdravlje

Beskontaktni toplomer - AGU Giraffe Beskontaktni toplomer - AGU Giraffe
TOP Giraffe
Brend: AGU Baby
Giraffe BESKONTAKTNI TOPLOMER ZA DECU Merenje bez dodiraVeoma je važno dobiti tačnu informaciju o temperaturi deteta pri prvoj sumnji da je povišena. Ali deca ne vole da miruju i, stoga, ne vole kada im se meri temperatura. A za vreme spavanja bebe ne bi trebal..
7.698,00 RSD
Infracrveni toplomer - AGU Eaglet Infracrveni toplomer - AGU Eaglet
TOP Eaglet
Brend: AGU Baby
Eaglet INFRACRVENI TOPLOMER ZA DECU AGU toplomer EAGLET pruža brzo i precizno merenje telesne temperatureAGU toplomer EAGLET pruža brzo i precizno merenje telesne temperature. Toplomer vam pruža precizna očitavanja bez obzira na temperaturu okoline. Za udobnost..
5.898,00 RSD
Inhalator - AGU Balloon Inhalator - AGU Balloon
TOP Baloon
Brend: AGU Baby
Balloon Inhalator KOMPRESORSKI Najmanji i najtiši kompresorski inhalator u celoj AGU ponudi.Kompresorski inhalator AGU neće uznemiravati dete, a pri tome je izuzetno kompaktan. Uređaj je veoma udoban za korišćenje i lak za prenošenje tokom putovanja. Uređaj mož..
0,00 RSD
Brend: AGU Baby
Tomchi INHALATOR Mesh Efektivno i komforno lečenje respiratornih bolestiDeca ne vole da sede mirno predugo i glasna buka kompresorskog inhalatora može da ih uplaši. Sa mesh inhalatorom AGU Tomchi, deca će zavoleti svoje inhalacije i moći će sami da drže uređaj..
0,00 RSD
Brend: AGU Baby
Weezy MESH Pametni inhalator Precizno pridržavanje uputstvima lekaraAGU pametni mesh inhalator je revolucionarni inhalator koji kombinuje benefite mesh tehnologije sa mogućnošću čuvanja podataka o tretmanu. Lako je čuvanje i deljenje podataka kao što su: kol..
0,00 RSD
Nazalni aspirator - AGU Penguin Nazalni aspirator - AGU Penguin
TOP Penguin
Brend: AGU Baby
Penguin NAZALNI ASPIRATOR ZA DECU Udobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decuNazalni aspirator AGU Pingvin je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki ..
0,00 RSD
Brend: AGU Baby
Brushy PAMETNA ČETKICA ZA ZUBE Za decu Rekreativna nauka pravilnog pranja zubaAGU pametna četkica za zube za decu, sa svojom jedinstvenom aplikacijom za učenje, naučiće vašu decu da pravilno peru zube potpuno samostalno. Zabavan lik i zanimljiva priča čin..
13.388,00 RSD
Pametna vaga za bebe - AGU Wally Pametna vaga za bebe - AGU Wally
TOP Wally
Brend: AGU Baby
Wally PAMETNA VAGA ZA BEBE SA STADIOMETROM Tačnost je važnaOvaj uređaj beleži težinu i visinu deteta lako i sa uživanjem. Skladištenje i analiza podataka su ugodni i bez napora. Uređaj se kontroliše ručno ili putem jednostavne AGU aplikacije. Praćenje težine b..
15.998,00 RSD
Pametni indikator telesne temperature - AGU Skinny Pametni indikator telesne temperature - AGU Skinny
TOP Skinny
Brend: AGU Baby
Skinny INDIKATOR TELESNE TEMPERATURE PAMETNI Podrška koja ne spavaPovišena temperatura tela je simptom koji se obično javlja za vreme infekcije, upale ili neke druge bolesti. Povišena telesna temperatura nije bolest sama po sebi, već je najuobičajeniji znak bo..
8.998,00 RSD
Pametni infracrveni toplomer - AGU Brainy Pametni infracrveni toplomer - AGU Brainy
TOP Brainy
Brend: AGU Baby
Brainy PAMETNI INFRACRVENI TOPLOMER ZA DECU Pametni infracrveni toplomer memoriše rezultate merenjaAGU pametni infracrveni toplomer čini merenje temperature i očitavanje rezultata veoma jednostavnim i preciznim. Rezultati merenja se čuvaju u jedinstvenoj AGU ap..
8.948,00 RSD
Pametni ovlaživač vazduha - AGU Misty
TOP Misty
Brend: AGU Baby
Misty PAMETNI OVLAŽIVAČ VAZDUHA Za decu Pametna kontrola vlažnosti vazduhaPametni ovlaživač vazduha AGU je nešto što morate imati u modernoj dečijoj sobi jer pomaže u održavanju hidratacije kože, usana i nosnih puteva, čime poboljšava telesni odgovor na bakteri..
17.898,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)