AGU Srbija
Korpa

Svi proizvodi

Aparat za pripremu hrane 5 u 1 - AGU Octopy Aparat za pripremu hrane 5 u 1 - AGU Octopy
TOP Octopy
Brend: AGU Baby
Octopy APARAT ZA PRIPREMU HRANE MULTIFUNKCIONALNI Zdrava hrana koja se lako pripremaSvako dete je individua koja menja svoj ukus i ishranu sa vremena na vreme. AGU procesor za hranu je sjajan uređaj za pripremanje zdrave hrane koju svi vole. Kombinuje 5 fu..
19.998,00 RSD
Brend: AGU Baby
Giraffe BESKONTAKTNI TOPLOMER ZA DECU Merenje bez dodiraVeoma je važno dobiti tačnu informaciju o temperaturi deteta pri prvoj sumnji da je povišena. Ali deca ne vole da miruju, i stoga, ne vole kada im se meri temperatura. A za vreme spavanja, bebe se ne bi sm..
Infracrveni toplomer - AGU Eaglet Infracrveni toplomer - AGU Eaglet
TOP Eaglet
Brend: AGU Baby
Eaglet INFRACRVENI TOPLOMER ZA DECU AGU toplomer EAGLET pruža brzo i precizno merenje telesne temperatureAGU toplomer EAGLET pruža brzo i precizno merenje telesne temperature; toplomer vam pruža precizna očitavanja bez obzira na temperaturu okoline. Za udobnost..
4.998,00 RSD
Inhalator - AGU Balloon Inhalator - AGU Balloon
TOP Baloon
Brend: AGU Baby
Balloon Inhalator KOMPRESORSKI Najmanji i najtiši kompresorski inhalator u celoj AGU ponudi.Kompresorski inhalator AGU neće uznemiravati dete, a pri tome je izuzetno kompaktan. Uređaj je veoma udoban za korišćenje i lak za prenošenje tokom putovanja. Uređaj mož..
Brend: AGU Baby
Tomchi INHALATOR Mesh Efektivno i komforno lečenje respiratornih bolestiDeca ne vole da sede mirno predugo, i glasna buka iz kompresor inhalatora može da ih uplaši. Sa mesh inhalatorom AGU Tomchi, deca će zavoleti svoje inhalacije i mogu sami da drže uređaj. Me..
Brend: AGU Baby
Sunny PAMETNA PRIRODNA SVETLOST LAMPA Vaše sunce kod kuće"Vaše sunce kod kuće" je potpuno podesiv sistem osvetljenja, koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Korišćenjem AGU pametne lampe sa prirodnom svetlošću osiguravate lako buđenje i režim spavanja..
19.298,00 RSD
Brend: AGU Baby
Cookee MINI APARAT ZA PRIPREMU HRANE ZA BEBE Novi, kompaktni model AGU aparata za pripremu hraneAGU 3 u 1 multifunkcionalni i kompaktni procesor za spremanje dečije hrane će se uklopiti u bilo koju kuhinju i preuzeće sve ključne zadatke oko kuvanja zdrave i uku..
15.728,00 RSD
Multifunkcionalni ketler 6 u 1 - AGU Bubbly Multifunkcionalni ketler 6 u 1 - AGU Bubbly
TOP Bubbly
Brend: AGU Baby
Bubbly KETLER 6 U 1 MULTIFUNKCIONALNI Sve u jednomMultifunkcionalni električni ketler kombinuje sve radnje potrebne da se pripremi zdrava hrana za bebe. Jedna od ključnih prednosti je da zagreje vodu na bilo koju temperaturu koja je postavljena. Dodatne važne f..
10.898,00 RSD
Nazalni aspirator - AGU Penguin Nazalni aspirator - AGU Penguin
TOP Penguin
Brend: AGU Baby
Penguin NAZALNI ASPIRATOR ZA DECU Udobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decuNazalni aspirator AGU Pingvin je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki ..
5.398,00 RSD
Pametna vaga za bebe - AGU Wally Pametna vaga za bebe - AGU Wally
TOP Wally
Brend: AGU Baby
Wally PAMETNA VAGA ZA BEBE SA STADIOMETROM Tačnost je važnaOvaj uređaj beleži težinu i visinu deteta lako i sa uživanjem. Skladištenje i analiza podataka je ugodna i bez napora. Uređaj se kontroliše ručno ili putem lake za korišćenje AGU aplikacije. Nadgledanje..
12.398,00 RSD
Pametni aparat za pripremu bebi formule - AGU Häppi Shaker Pametni aparat za pripremu bebi formule - AGU Häppi Shaker
Häppi Shaker
Brend: AGU Baby
HappiShaker BEBI FORMULA PAMETNI APARAT Vaša beba neće primetiti razliku, ali vi sigurno hoćeteHappi AGU šejker je dizajniran da učini život svakog roditelja što je moguće ugodnijim. U isto vreme obezbeđuje tačnu pripremu formule za vašu bebu u slučaju da dojen..
29.988,00 RSD
Pametni indikator telesne temperature - AGU Skinny Pametni indikator telesne temperature - AGU Skinny
TOP Skinny
Brend: AGU Baby
Skinny INDIKATOR TELESNE TEMPERATURE PAMETNI Podrška koja ne spavaPovišena temperatura tela je simptom koji se obično javlja za vreme infekcije, upale, ili neke druge bolesti. Povišena telesna temperatura nije bolest sama po sebi već je najuobičajeniji znak bol..
7.998,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)