AGU Srbija
Korpa

Ishrana

Aparat za pripremu hrane 5 u 1 - AGU Octopy Aparat za pripremu hrane 5 u 1 - AGU Octopy
TOP Octopy
Brend: AGU Baby
Octopy APARAT ZA PRIPREMU HRANE MULTIFUNKCIONALNI Zdrava hrana koja se lako pripremaSvako dete je individua koja menja svoj ukus i ishranu sa vremena na vreme. AGU procesor za hranu je sjajan uređaj za pripremanje zdrave hrane koju svi vole. Kombinuje 5 fu..
19.998,00 RSD
Brend: AGU Baby
Cookee MINI APARAT ZA PRIPREMU HRANE ZA BEBE Novi, kompaktni model AGU aparata za pripremu hraneAGU 3 u 1 multifunkcionalni i kompaktni procesor za spremanje dečije hrane će se uklopiti u bilo koju kuhinju i preuzeće sve ključne zadatke oko kuvanja zdrave i uku..
15.728,00 RSD
Multifunkcionalni ketler 6 u 1 - AGU Bubbly Multifunkcionalni ketler 6 u 1 - AGU Bubbly
TOP Bubbly
Brend: AGU Baby
Bubbly KETLER 6 U 1 MULTIFUNKCIONALNI Sve u jednomMultifunkcionalni električni ketler kombinuje sve radnje potrebne da se pripremi zdrava hrana za bebe. Jedna od ključnih prednosti je da zagreje vodu na bilo koju temperaturu koja je postavljena. Dodatne važne f..
10.898,00 RSD
Pametni aparat za pripremu bebi formule - AGU Häppi Shaker Pametni aparat za pripremu bebi formule - AGU Häppi Shaker
Häppi Shaker
Brend: AGU Baby
HappiShaker BEBI FORMULA PAMETNI APARAT Vaša beba neće primetiti razliku, ali vi sigurno hoćeteHappi AGU šejker je dizajniran da učini život svakog roditelja što je moguće ugodnijim. U isto vreme obezbeđuje tačnu pripremu formule za vašu bebu u slučaju da dojen..
29.988,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)